Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی وزارت نفت گفت: برای انجام تعهد صندوق‌ها در مقابل ذی‌نفعان در سال‌های پیش‌رو، شتاب‌بخشی به تکمیل طرح‌های اقتصادی اجتناب‌ناپذیر است بنابراین گروه صندوق‌ها ظرف سه سال آینده حدود ۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راهبرد بلندمدت افق ۱۴۰۴، برای تکمیل ۲۰ طرح حوزه‌های انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی پیش‌بینی سرمایه‌گذاری نزدیک به ۳ میلیارد دلار داریم؛ از سال ۱۴۰۴ با بهره‌برداری از این طرح‌ها، سالانه درآمد مناسبی برای گروه صندوق‌ها حاصل خواهد شد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی گفت: زیربنای تحقق این سرمایه‌گذاری برای درآمد در افق ۱۴۰۴، پایش، پیگیری و شتاب‌بخشی سامانمند به طرح‌های در حال اجرا، معطل و جدید است.

بیات افزود: به همین منظور از هفته نخست کاری، برنامۀ پایش طرح‌های اقتصادی و تجاری آغاز شده است و ادامه خواهد یافت؛ در خلال بازدیدها و نشست‌های فنی با مدیران پروژه‌ها در سیزده شرکت تابعۀ صندوق‌ها، بعضی از چالش‌های فنی، حقوقی و مدیریتی شناسایی شد بنابراین برای آنکه کنترل پروژه‌ها سامانمند شود افزون بر برنامه‌های بازدید و نشست‌های مشترک با عوامل اجرایی و دیگر ذی‌نفعان طرح، شورای عالی پروژه‌ها در گروه صندوق‌ها تشکیل شد.

وی تاکید کرد: شورای عالی طرح‌ها، تسریع در انجام پروژه‌ها، کاستن از هزینه‌های اجرای طرح، شفافیت، تخصیص به‌موقع منابع را سرلوحه خود قرار داده است؛ بنابراین همۀ شرکت‌های مورد نظر، برای تحقق این هدف موظف به داشتن رویکرد اقتصادی در حین انجام پروژه‌ها، داشتن کیفیت و بهره‌وری، قیمت مناسب و شفافیت هستند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق بازنشستگی نفت گفت: ایجاد ارزش‌افزوده در محصولات تولیدی، رسالت ملی است از این رو افزون بر درآمدهای مطلوب اقتصادی برای گروه صندوق‌ها، توجه به این موضوع اقدامی ملی است. از این جهت تا حد امکان و البته با اهتمام جدی بر آن هستیم که محصولات تولیدی در شرکت‌های صندوق‌ها، دارای زنجیره ارزش باشند. طرح‌هایی مانند کنگان و دهلران در همین چارچوب دسته‌بندی شدند و پروژه‌های منطقه دهلران مانند، NGL۳۱۰۰ پتروشیمی دهلران، مسائل خوراک آنها و دیگر تأسیسات مورد نیاز همچون ایستگاه‌های تقویت گاز، نیروگاه‌های تولید برق، پیش‌بینی فروش محصولات در برنامه لحاظ شده‌اند و همه با هم به‌صورت یکپارچه به مدد الهی پیش می‌روند. همین اتفاق برای طرح‌های کنگان هم در حال انجام است.

بیات افزود: با تحقق این برنامه در سال ۱۴۰۴ چالش بزرگ کاستی منابع ورودی از محل کسورات شاغلان کمتر خواهد شد.

کد خبر 5410688

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالحسین بیات وزارت نفت صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت بورس گمرک بانک مرکزی پتروشیمی مصرف گاز بانک مرکزی ایران سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار پروژه آبخیزداری قیمت نفت روسیه رستم قاسمی اوکراین گروه صندوق ها سرمایه گذاری پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری